Als u besluit hondenuitlaatservice Happie Hond in te schakelen dan zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. In dit gesprek kunnen wij elkaar en ik de hond leren kennen, ook kan tijdens het gesprek de persoonlijke wensen  kenbaar worden gemaakt. Eventueel is het mogelijk een een proefwandeling te maken.

 

Nadat u akkoord heeft gegeven zal er een overeenkomst worden opstelt waarin alle afspraken staan en gekeken in welke groep de hond het beste past. Tevens wordt er, indien nodig, een sleutelovereenkomst getekend.

 

De hond zal de eerste tijd aan de lange lijn meelopen om aan mij en aan de roedel te wennen. Zodra de hond er aan toe is, mag er worden losgelopen.

 

De groep zal bestaan uit vier, maximaal vijf honden waarbij er tussen de vijftig minuten tot een uur wordt gelopen, er worden meerdere rondes per dag gelopen en vaak op verschillende plaatsen. Dit is afhankelijk van het ophalen en wegbrengen van de hond en hoe vlot dat verloopt. De honden worden thuis opgehaald, waarna we naar het wandelgebied gaan. Tijdens de wandeling wordt de hond goed in de gaten gehouden en uiteraard kan de hond zich heerlijk uitleven en, als het mogelijk is, kan er worden gezwommen. Na het wandelen worden de honden thuisgebracht, eventueel handdoek droog gemaakt en thuis voorzien van vers water. Op verzoek kan de hond ook worden gevoerd. Daarna kan de hond  heerlijk gaan rusten.

 

Uiteraard wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee van uw hond en zullen er regelmatig foto's worden gepubliceerd.

 

Individuele wandelingen:

Op verzoek is het mogelijk dat hond een individuele wandeling van ongeveer dertig minuten in de eigen omgeving worden gemaakt of dat er met en klein aantal honden een groepswandeling wordt gemaakt voor bijvoorbeeld puppies, senior honden of honden die loops of een blessure hebben. Het tijdstip van uitlaten moet passen in het gewone uitlaatschema en wordt verder in overleg met u gedaan.

 

Avond- en weekendwandelingen:

Dit is alleen in overleg mogelijk en is afhankelijk van de beschikbare tijd van Happie Hond Hondenuitlaatservice.